Prezentare

 

          Plăcut şi reconfortant, relaxant şi energizant, capabil să vindece cu uşurinţă dintre cele mai diverse afecțiuni şi să trezească energii dintre cele mai sublime, masajul constituie un adevărat balsam pentru fiinţa umană.

          Terapia prin masaj este benefică atât pentru corp, cât și pentru minte, relaxează mușchii, activează circulația sanguină, ajută la eliminarea toxinelor și a grăsimii acumulate.

 

          De ce masaj la tine acasă ?

          Masajul la domiciliu este cu atât mai benefic, cu cât iți dă posibilitatea să te relaxezi în confortul propriei case și să menții starea de relaxare pentru o mai lungă perioadă de timp.

          Tratamentul la domiciliu vine în sprijinul persoanelor ocupate, evitându-se astfel neplăcerile provocate de întârzierile din trafic și de timpul de așteptare la un salon specializat, situații ce pot induce stare de nervozitate, perturbând starea generală de relaxare.

 

          Absolvent al cursurilor organizate de Casa de Sănătate Dragomir, instituție de învățământ particular acreditată de către M.M.F.P.S și M.E.C.T.S, cu specialitatea Tehnician Maseur, vă ofer mai multe tipuri de masaj, sau o combinație de masaje la domiciliul dumneavoastră, în funcție de nevoile fiecăruia: masaj anticelulitic, masaj de întreținere și relaxare, reflexoterapie, masaj terapeutic, terapie prin feedback nervos și drenaj limfatic.

 

Dacă doriți să vă bucurați de beneficiile unui masaj la domiciliu (București sau Ilfov) și prețuiți timpul dumneavoastră liber, mă puteți contacta la:

          0722 212 872,

 

          www.masajdomiciliu.ro

          https://masajlatine.wordpress.com/

          http://masajlatine.blogspot.ro/

          https://www.facebook.com/masajlatine.ro

          https://www.facebook.com/bardas.sorin.cristian/posts/831331403565136

          https://www.facebook.com/bardas.sorin.cristian/posts/863059810392295

Cu consideraţie,

Cristian Bardaş

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: